Het Training Centre by Ilse, geleid door Ilse Frenk-Kleton, ligt in Amerongen, provincie Utrecht. Na al 31 jaar een trimsalon te runnen en na vele prijzen behaald te hebben is het nu tijd om haar kennis en technieken aan anderen over te dragen.

De moderne ruimte van het Training Centre is in het voorjaar van 2015 speciaal gebouwd en is ruim ingericht met zes electrische trimtafels, een aparte wasruimte met verstelbaar bad en verschillende trimgereedschappen zoals bijvoorbeeld een Hydrobath en een Clipper Vac. Een gezellige koffie- en eettafel staat voor onze gasten klaar. Er is een winkel met verkoop van trimartikelen en verzorgingsproducten van de firma Jean Peau. Een speciaal deel is ingericht voor onze fotograaf van Herodogs. Daar we over voldoende ruimte beschikken zijn we ook in staat showtraining te organiseren. De ruimte is eenvoudig in te richten voor lezingen of andere hondgerelateerde activiteiten.

Als u aan een van onze onderstaande activiteiten wil deelnemen, of zelf iets bij ons wil organiseren, dan u kunt contact met ons opnemen. Tel. 0343-460346.

Workshop
Een workshop is meestal op maat gemaakt en duurt de hele dag. Hij is voor maximaal zes personen, inclusief koffie/thee en een lunch. Zij gaan onder deskundige leiding aan het werk om de technieken uit een (her)examen of een of meerdere onderdelen van een examen naar een hoger niveau te brengen.
Daarnaast is dit voor trimmers die al een trimdiploma hebben maar nog meer kennis willen krijgen over het hondentrimmen, bijvoorbeeld over een speciaal ras, een speciale techniek of gewoon beter willen leren werken.
Trimmers die mee willen doen aan trimwedstrijden kunnen bij ons de fijne kneepjes leren om een mooie hond te kunnen tonen.

Kijk - doe demonstratie
Deze duurt de hele dag en is voor maximaal 15 personen, inclusief koffie/thee en een lunch. 'S Morgens geven we een demonstratie, op bijvoorbeeld een poedel, en 's middags kunnen zes deelnemers aan de slag met een eigen meegebrachte hond.

Demonstratie
Deze duurt de hele dag en is voor maximaal 25 personen, inclusief koffie/thee en een lunch. Na uitleg op papier/bord en hand-out wordt er op het betreffende ras gedemonstreerd. Hierbij kijken deelnemers, in opleiding of gediplomeerd, naar de trimtechnieken op de hond.

Workshop 'Hoe onderhoud ik mijn hond'

Dit is een workshop speciaal voor particuliere eigenaren van honden en duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief koffie/thee en wat lekkers. Het maximaal aantal deelnemers is zes. Nadat er uitleg is gegeven over hoe u de vacht het beste kan onderhouden, gaan de eigenaren van de hond onder begeleiding zelf aan de slag met de hond.


 

Lezing
Deze duurt ongeveer twee uur met pauze, inclusief koffie/thee en wat lekkers. Het maximaal aantal deelnemers is 30. De onderwerpen kunnen divers zijn maar natuurlijk
wel hondgerelateerd.

Showtraining voor baas en hond
Een les van een uur voor maximaal acht deelnemers. Dit is speciaal voor mensen die willen deelnemen aan hondenshows. Deze training geven we 's avonds.

Winkel
Wij verkopen trimartikelen en verzorgingsproducten van Jean Peau.

Wij zijn trots dat wij in ferbuari 2017 zijn verkozen tot Benelux vertegenwoordiger van Power & Working Scissors. Wij helpen u graag met een goed advies.

Trimsalon
Hierin worden honden van klanten getrimd. Dit wordt door Ilse met eventueel stagiaires uitgevoerd.

Foto sessies
Bij onze vaste partner en fotograaf van Herodogs kunt u uw trouwe viervoeter op de foto laten vastleggen. Vele honden zijn reeds prachtig vastgelegd. U maakt rechtstreeks met Herodogs een afspraak.

Expositie
Er vinden exposities plaats van kunstenaars die kunst op het gebied van honden maken, bijvoorbeeld beelden, op doek enz.

Wij bevinden ons op: Overstraat 50, 3958BV te Amerongen..

Training Centre


Laatst bijgewerkt op 12 februari 2017 (c) DDG. Wijzigingen voorbehouden.
 
Feedback to webmaster